En av de största behållningarna med BETT-resan var allt nätverkande. Alla människor som man pratade med, både de som reste med Caperio som vi, men även föreläsare och andra personer som vi träffande under dagarna. Överallt, och när som på dygnet, pratades det skola och IT. Jag skrattade åt mig själv när jag stod och pratade med en IT-samordnare från Sundsvall om hur de arbetar med IT på skolan och insåg att klockan var 01.30... 
Det är en sån härlig atmosfär i alla samtal och överallt uttrycks positivitet och en framåt-anda. Här finns människor som vill utveckla skolan. Inga samtal där man suckar över skolan, utan bara en positiv syn på vilka möjligheter som finns.
Skillnaden mellan denna resa 2013 mot förra årets resa 2012, var det man nu hade med sig i bagaget in i samtalen. Jag insåg att Viktoriaskolan har gjort gigantiska kliv under detta år. BETT2012 hade vi inte ens bestämt oss för att köpa in iPad. Det beslutet togs efter denna resa. Eftersom jag på BETT2012 aldrig hade hållit i en iPad, var behållningen ännu större nu när man t.ex. var på studiebesök och såg hur man använde iPaden.
BETT-resan är verkligen en höjdpunkt! Jag tyckte även att Caperio Skolpartner som vi åkte med i år hade gjort ett jätte bra schema för dagarna med bra föreläsare och bra salarLeave a Reply.